Drobečková navigace

VÁŠ ČLÁNEK: Dobrovolní hasiči se utkají na městském stadionu v Tanvaldě

| |

V rámci Tanvaldských slavností se uskuteční již 28. ročník soutěže v požárním útoku „O pohár starosty města Tanvaldu“.

Zpět

Hasičská soutěž se již po deváté bude konat na městském stadionu v Tanvaldě, kategorie žen a mužů je zařazena do prestižního seriálu soutěží v požárním útoku Jizerská liga 2024 a uskuteční se v sobotu 7. září 2024.

Hasiči Horní Tanvald ve spolupráci s městem Tanvald připravili 28. ročník soutěže hasičských družstev „O pohár starosty města Tanvaldu“. Soutěž se bude konat na městském stadionu Tanvald, za což patří poděkování vedení města Tanvald, vedení ZŠ Sportovní Tanvald a správci stadionu.

V sobotu 7.9.2024 bude klání hasičů zahájeno starostou města Tanvaldu p. Vladimírem Vyhnálkem a starostou pořádajícího sboru dobrovolných hasičů p. Karlem Bukvicem, a to v 9 hodin slavnostním nástupem všech soutěžních družstev pro kategorii žen a mužů. Součástí zahájení bude i pochod vlajkonošů.

Ve 14 hod. proběhne slavností nástup pro dětské kategorie.

V průběhu celého dne budou k vidění soutěžní pokusy v požárním útoku mnoha soutěžních družstev hasičských sborů, a to nejen z Libereckého kraje. Diváci se mohou těšit také na bohaté občerstvení, které bude k dispozici po celý den na ploše stadionu. Pořadatelé SDH Horní Tanvald se těší na hojnou účast.

Pro podrobnější informace, propozice a přihlášku na soutěž se může jakékoliv družstvo dobrovolných hasičů obrátit na starostu SDH Horní Tanvald, jímž je Karel Bukvic. Kontaktní e-mail: k.bukvic@seznam.cz.

Zdroj: SDH Horní Tanvald

Zpět

Další zprávy: obecné, Liberecký