Drobečková navigace

Ztracený hasičský kabát a vysílačka

| |

Hasiči vydali prosbu o pomoc.

Zpět

Dnes v dopoledních hodinách byla na sociálních sítích zveřejněna poněkud neobvyklá žádost o pomoc. Hasiči ze stanice Košutka v Plzeňském kraji vydali prosbu o pomoc při pátrání po hasičském příslušenství. 

Hasičský zásahový kabát a vysílačka Motorola GP340 byli ztraceny mezi půl devátou a devátou hodinou ranní, když hasiči zasahovali v Luhové ulici v Třemošné.

Ti sice trasu k místu zásahu projeli, ale bohužel ztracené věci nalezeny nebyli. Proto se tedy obrátili na širokou veřejnost a už mohli jen doufat, že nálezce poctivě vše hasičům vrátí.

"Pokud se podaří zásahový kabát nalézt, nebo máte jakékoli informace prosím volejte na číslo 950 331 111. Děkujeme také za sdílení," zněla žádost plzeňských hasičů.

Tuto žádost samozřejmě nasdílelo mnoho lidí včetně zpravodajského portálu Krimi Plzeň.  Tam si totiž pan Martin, který po cestě do práce ztracené věci našel, všiml vydaného článku a okamžitě hasiče na telefonním čísle kontaktoval . Uvedl, že měl v plánu vrátit vše, jen to chtěl nechat na později, až se zase bude z práce vracet. Ochotně a osobně následně věci na stanici přivezl.

I my se připojujeme a za celou redakci Hasičovo Vám Martine děkujeme!

Zdroj: HZS Plzeňského kraje, KP

Zpět

Další zprávy: obecné, Plzeňský