Drobečková navigace

VYZBROJNA.CZ má pro Tebe JOB!

| |

Jsi hasič nebo hasička a pracuješ v oboru, který Tě úplně nebaví? Chceš se točit kolem hasičiny? Čti dál ....

Zpět

Na pobočce v Jihlavě panuje skvělá nálada, kolektiv je také super a pokud si chceš užívat práci v tak pohodovém kolektivu, něco bychom tu pro Tebe měli. Máš na výběr ze dvou možností.

Buď se můžeš stát skladníkem-řidičem, který bude mít na starosti řízení služebních dodávek, zajišťování závozů zboží na obchodní střediska i práci ve skladu ve smyslu příjmu a výdeje zboží i chystání zboží pro střediska na svěřeném úseku skladu.

Nebo můžeš být, v případě, že bys chtěl nebo chtěla být více v kontaktu s lidmi, prodavačem či prodavačkou na prodejně, kde budeš zajišťovat kompletní služby pro zákazníky jak osobně přímo na místě, tak i telefonicky a mailem včetně zajišťování objednávání, příjmu, vychystávání a expedice zboží.

Takže, pokud chceš vylézt z ulity stereotypu a konečně dělat něco, co by Tě opravdu naplňovalo a navíc využít své hasičské znalosti ku prospěchu druhých, tohle je Tvá příležitost.

Jestli chceš více infa, koukni na tento odkaz Volné pracovní pozice - JIHLAVA | Požární bezpečnost s.r.o. (vyzbrojna.cz).

Zpět

Další zprávy: obecné, Vysočina