Drobečková navigace

Vyhlašujeme červnovou soutěž "Ukažte svého MAZLÍKA"!!!

| |

Navrátila se nám volnost pohybu a období, kdy jsme chodili oprašovat své MAZLÍKY do hasičárny je za námi. Všichni začínáme túrovat svoje mašiny a tréninky jsou v plném proudu. Sezóna sice nebude taková, jakou bychom si přáli, ale i tak v tréninku nepolevujeme, jedeme na plné obrátky a provádíme poslední ladění strojů, které jsou slyšet do širokého okolí a zastiňují zpěv ptáků a ostatní zvuky přírody. ANO, UŽ TO ZAČALO!!! TAK JDEME NA TO!!!

Zpět

Na měsíc červen jsme si pro Vás připravili soutěž, která bude zaměřená nejen na MAZLÍKY. Nablýskané mašiny zdobené nápisy a motivy v mnoha podobách, vyladěné na maximum a připravené na podání toho nejlepšího výkonu. A takové stroje je potřeba ukázat, pochlubit se jimi! Samozřejmě myslíme i na ty, kteří se věnují požárnímu sportu a techniku k němu nepotřebují, ti mohou zasílat TÝMOVÉ FOTKY nebo FOTKY JEDNOTLIVCŮ v originálním pojetí :)

Soutěž bude doprovázena sérií „Prosím, na minutku ….“. Jedná se o šest rozhovorů s vrcholovými sportovci, kteří trénují stejně jako vy :) Všem jsme poslali stejné otázky a jejich odpovědi zveřejníme v článcích v následujících dnech. A kdo že nám to na otázky odpověděl? Dana Butulová, Daniel Klvaňa, David Dopirák, Jakub Pěkný, Lenka Šestáková, Lukáš Kroupa a Petra Chovancová, kterým tímto děkujeme :)

Soutěž začíná dnes! A jak na to?

Pošlete nám foto vašeho MAZLÍKA, TÝMOVÉ FOTO nebo FOTO JEDNOTLIVCE, do názvu uveďte jméno vašeho sboru, do lokality okres a přidejte krátký popisek. Fotky posílejte do 21. 6. 2020

FORMULÁŘ K ODESLÁNÍ FOTKY

Fotky, které nám zašlete zveřejníme v anketě 22. 6. 2020, kde budete moci sbírat hlasy pro vaše foto až do 5. 7. 2020.

Vyhlášení výherců proběhne 7. 7. 2020. Výherce obdarujeme balíčkem Hasičovo s překvapením :)

Zpět

Další zprávy: soutěž/anketa, Celá ČR