Drobečková navigace

Off-Road festival Auto Eder

| |

První říjnový víkend bude v Lokti adrenalinový.

Zpět

Na motokrosové dráze v Lokti proběhne 4. a 5. října 2024 akce, která nadchne nejen místem, ale hlavně obsahem. Na návštěvníky čeká po oba dny mnoho aktivit, do kterých se mohou přímo zapojit a užít si den po boku profesionálů. 

Díky bohatému doprovodnému programu budete mít možnost absolvovat testovací jízdy na čtyřkolkách na speciálně vystavěné dráze či nechat se svézt rallyovými jezdci jedinečnou Toyotou Hilux po parádním offroadovém terénu

To, co vás také jistě zaujme bude výstava mobility, která nebude ledajaká. K vidění budou speciální přestavby jak pro hasiče, policisty a záchranáře, tak i užitkové vozy značek Toyota, Lexus a stroje Polaris.

V rámci programu si budete moci vyzkoušet jízdní simulátor, kouknout na nářadí Milwaukee, soutěžit o hodnotné ceny, pořídit si originální merch z kolekce GR a projít zajímavosti u dalších stánků.

Moto Racing Group tým se přijede ukázat se svým dakarovým speciálem, mistr světa ve flat tracku Ervín Krajčovič ukáže, co umí a pozadu nezůstane ani olympionik Martin Rubeš. Ti z Vás, kteří fandíte HC Energie a VK Karlovarsko si můžete nechat podepsat dres nebo fotku na autogramiádě.

Odkaz na stránku s registrací je ZDE

Zpět

Další zprávy: obecné, Karlovarský