Drobečková navigace

"Dobrovoláci" z Královéhradecka dnes měli napilno

| |

Dnes proběhla vykládka desinfekce pro jednotlivé sbory dobrovolných hasičů v Královéhradeckém kraji. Pro dezinfekci a ústenky se sjeli zástupci všech okresů. Tím proběhne pokrytí rozvozu po celém kraji.

Zpět

„Jsem velmi rád za spolupráci mezi SDH a Královéhradeckým krajem, která zajišťuje distribuci nejen do sborů, ale i do jednotlivých obcí.“, sděluje PhDr. Jiří Štěpán, Ph.D. – hejtman Královéhradeckého kraje.

„Z centrálního místa se rozvážejí dezinfekční a ochranné prostředky pro ZZS, obce s rozšířenou působností, pro nemocnice v Královéhradeckém kraji a pro všechny ostatní organizace, které je potřebují.“, doplňuje brig. gen. Ing. František Mencl, krajský ředitel KŘ a ÚO Hradce Králové.

„Dobrovolní hasiči se zapojili tam, kde starostové nebo sociální služby požádali o pomoc. Většina pomoci spočívala v tom, že se celá řada členek KSH zapojila do šití roušek, které následně zdarma jak obecním úřadům, tak i veřejnosti.“ dodává Jiří Orsák, starosta KSH Královéhradeckého kraje.

Stalo se u Vás něco zajímavého? Napište nám, pošlete nám fotku či video na WhatsApp 773 244 282 nebo na mail redakce@hasicovo.cz ;)

Zdroj: Hasičovo

Zpět

Další zprávy: prevence, Královehradecký