Drobečková navigace

Běhej s IZS - letos pro Amálku

| |

Připoj se ke komunitě a pomoz společně s hasiči, záchranáři a policisty financovat léčbu Amálky.

Zpět

Ať jsi profi běžec nebo běháš jen tak pro radost, máš možnost spojit příjemné s užitečným a přidat se k lidem, kteří pomáhají financovat výzkum a léčbu kožních onemocnění v Ústavu molekulární genetiky AV ČR a zúčastnit se akce Běhej s IZS, která se bude konat 31.8.2024 od 9 hodin ve Smetanových sadech v Šumperku naproti stanici HZS. 

Běhej s IZS - pozvánka na charitativní závod

🧑‍🚒 Jarda Hýbl je šumperský hasič, který spolu se svou ženou a kolegy ze stanice pořádá již druhý rok charitativní závod Běhej s IZS. Díky jeho nadšení a neutuchajícímu nasazení vznikla rodinná sportovní akce, která má obrovský potenciál pomáhat. Tentokrát desetileté Amálce Ježkové z Hrabenova, která trpí vážným genetickým onemocněním kůže zvaným Ichtyoza typu Harlequin. 👟Letos půjde celý výtěžek benefičního závodu na výzkum a léčbu kožních onemocnění v Ústavu molekulární genetiky AV ČR. Vybrané finanční prostředky jsou odesílány na transparentní účet a budou investovány do výzkumu, který může zlepšit kvalitu života nejenom Amálky, ale i mnoha dalších dětí s vážným kožním onemocněním. 👉 Stačí se zaregistrovat a hlavně se zúčastnit 31. srpna v Šumperku. Registrace zde: https://behejsizs.cz/ (LB)

Zveřejnil(a) HZS Olomouckého kraje dne Pátek 2. srpna 2024

Stačí se zaregistrovat a hlavně se zúčastnit. Na výběr máš jednu ze tří kategorií, kterými jsou: 

  • příslušníci a zaměstnanci složek IZS
  • kategorie Open
  • kategorie děti

Vybrané finanční prostředky jsou odesílány na transparentní účet a budou investovány do výzkumu, který může zlepšit kvalitu života nejenom Amálky Ježkové, ale i mnoha dalších dětí s vážným kožním onemocněním.

Je to tady‼️ Už teď se můžeš registrovat na závod Běhej s IZS a pomoct tak Amálce ❤️ 31.8.2024‼️ Budu tam, budeš tam taky? 🏃‍♀️🏃❤️ #BehamproAmalku www.behejsizs.cz

Zveřejnil(a) BĚHEJ S IZS dne Pátek 26. července 2024

Amálka se narodila v roce 2014 s vážným genetickým onemocněním kůže zvaným Ichtyoza typu Harlequin. Přestože čelí každodenním výzvám a bolesti, s odhodláním a radostí si užívá každý okamžik. Její rodina věří, že s vaší pomocí může Amálka a další děti s podobným osudem mít lepší budoucnost. Další informace se dovíš na webu Běhej s IZS - Charitaticní běh pro Amálku.

Zpět

Další zprávy: obecné, Moravskoslezský